Herkent u zich in deze situatie(s)? Dan kunnen wij u helpen!

Jarenlang heeft u genoten van de aangelegde tuin die prima voldeed aan uw wensen en eisen. Na verloop van jaren verandert deze vreugde in een ergernis.

Te grote planten versperren wellicht de ingang naar uw schuurtje. Uw kinderen zijn ondertussen te oud voor de zandbak of uw kleinkinderen komen steeds vaker op visite. Het strak aangelegde terras verzakt. Uw gazon ligt altijd in de schaduw. U heeft geen privacy meer omdat de buren een boom hebben weggehaald. Of u wilt een jacuzzi in uw achtertuin.

Kortom, het is de hoogste tijd voor tuinrenovatie! Wij kunnen u hierbij helpen! 

Neem contact met ons op en maak persoonlijk kennis met ons team, onze dienstverlening en de mogelijkheden die wij voor u hebben! Wij kunnen een professioneel 2D en 3D ontwerp voor u maken zodat u vooraf kunt zien wat het resultaat zal zijn! Klik op de onderstaande knop om een vrijblijvende afspraak met ons te maken.

Overige diensten:

null

Tuinontwerp

Uw ontwerp in 2D & 3D uitgewerkt

In 2D & 3D uitgewerkt

Iedere nieuwe tuin begint met een creatief, duidelijk en doordacht tuinontwerp.
Tuinontwerpen werken we zowel in 2D als 3D uit. Bij 3D beleeft u de sfeer van uw toekomstige tuin al in het ontwerp.

Tuinaanleg

Van A tot Z

Van A tot Z

Onze ervaren medewerkers leveren met passie, deskundigheid, de benodigde machines en materialen, uw kwalitatief hoogwaardige tuin op.

null

Tuinonderhoud

Mooie tuinen verdienen goed onderhoud

Zorgeloos genieten van uw tuin

Nooit meer onkruid wieden, sierheesters snoeien of uw gazon bemesten. Geef uw tuinonderhoud gedeeltelijk of volledig uit handen aan Van der Asdonk Hoveniers.

Heeft u een vraag?

Laat het ons gerust weten! Wij staan u graag te woord!