1 MEI 2023: 25-JARIG JUBILEUM EN BEDRIJFSOVERDRACHT AAN DE 2de GENERATIE

Vier met ons de 25e verjaardag van Van der Asdonk Hoveniers, een hecht familiebedrijf dat in 1998 werd opgericht door Johan van der Asdonk. Wat begon als een bescheiden bedrijf met slechts twee medewerkers is inmiddels uitgegroeid tot ons toonaangevende en veelzijdige hoveniersbedrijf met een enthousiast team van professionals.

Deze mijlpaal markeert niet alleen ons succes, maar ook de overdracht van het bedrijf aan de tweede generatie. Met trots en vertrouwen heeft Johan op 1 mei 2023 het stokje overgedragen aan zijn zoon Joost.

Johan blijft een belangrijke rol spelen in ons bedrijf, dankzij zijn passie voor het vak, gedrevenheid en klantgerichtheid. Hij blijft nauw betrokken bij verschillende tuinprojecten en zal met zijn expertise als ervaren ‘plantenman’ actief blijven meewerken.

Door deze ideale overdracht van vader op zoon blijft de naam Van der Asdonk Hoveniers voortbestaan en kunt u ook de komende jaren rekenen op dezelfde kwaliteit en persoonlijke aandacht die u van ons gewend bent. Wij staan klaar om uw tuindromen werkelijkheid te maken en u te verrassen met creatieve ontwerpen, vakkundige aanleg en uitstekend onderhoud.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf waarom Van der Asdonk Hoveniers al 25 jaar lang de nummer één keuze is voor het realiseren van uw droomtuin. Of u nu houdt van een strak en eigentijds ontwerp, of juist een meer natuurlijke uitstraling wilt, bij ons staat uw wens centraal. Wij zorgen voor een tuin die perfect aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

Heeft u een vraag?

Laat het ons gerust weten! Wij staan u graag te woord!