Glowbus – Nieuw & exclusief bij Van der Asdonk!

Het is de missie van Glowbus® om levensgenieters & meerwaardezoekers te verbinden met werelden van vuur en er een unieke, ongeëvenaarde beleving van te maken.

Elk item in onze collectie is een handgemaakt, functioneel kunstwerk. Een eyecatcher die uitnodigt voor een moment van gezelligheid en die, dankzij zijn vormgeving en lichtspel, een avondje rond een knisperend vuur in een heel andere dimensie hult.

Jouw Glowbus® koop je voor het leven. Want we geloven in duurzame en ecologisch verantwoorde producten. Zo werken we enkel met oerdegelijke materialen, en verzekeren we dat je minstens een leven lang dagelijks kan genieten van jouw Glowbus® moment.

Ontdek nieuwe werelden rond knisperend vuur!

Design

De Glowbus® Dewdrop is dankzij zijn tijdloos design een blikvanger in elke tuin. De ideale blend tussen ruwe eenvoud en pure outdoor luxe. De Glowbus® Dewdrop is verkrijgbaar in 3 maten. Dewdrop M voelt zich best thuis in compacte zones zoals een terras of kleinere tuin. De Dewdrop L is uiterst geschikt voor grotere tuinen, en de grootste telg – de Dewdrop XL – siert grote park- en landschapstuinen of schept beleving in hotels en op toeristische locaties.

Blikvanger overdag, bron van gezelligheid in de avond.

  • Handgemaakte Belgische vuursculptuur
  • Duurzaam cortenstaal
  • 3 formaten (M, L, XL)

Bekijk de Glowbus® Dewdrop in jouw tuin

Bezoek je deze pagina op je mobiele telefoon? Klik dan hier.

Impressie

Heeft u een vraag?

Laat het ons gerust weten! Wij staan u graag te woord!