Johan van der Asdonk

In mijn vrije tijd was ik vroeger constant bezig met tuinieren en andere zaken die daar mee van doen hebben. In 1998  heb ik besloten om een Hoveniersbedrijf te starten. Wat begon als een bedrijfje met twee á drie werknemers is anno 2019 uitgegroeid tot een volwassen Hoveniersbedrijf met enthousiaste medewerkers.

“Voor mij is de grootste uitdaging om van niets iets moois te maken.”

Mensen verrassen met onze creativiteit. Belangrijkste uitgangspunt is dat het hún tuin moet zijn. Daarom nemen we uitgebreid de tijd om met onze klanten te praten. We werken gedetailleerd, zorgvuldig en vragen specifiek door naar hun wensenpakket. Belangrijk is dat een tuin moet leven, je thuis voelen in de natuur en stenen doen dat zeker niet.

Kiezen voor groen is kiezen voor een levende tuin met rustgevende kleur.

Joost van der Asdonk

Tijdens en na mijn hoveniersopleiding heb ik me vooral met de aanleg van tuinen bezig gehouden. Inmiddels zijn we alweer 11 jaar verder en de ervaring die ik opgedaan heb neem ik nu mee in mijn rol als werkvoorbereider voor de aanlegploeg(en). Verder draag ik zorg voor het organisatorisch- en strategische deel van ons bedrijf met alle werkzaamheden die daarbij horen.

Professioneel met het vak bezig zijn en de daarbij horende kwaliteit leveren is mijn visie. We werken met de natuur, dus iedere tuin is voor ons een nieuwe uitdaging.

Het streven is om iedere keer de klant weer te verrassen en zijn of haar verwachting te overtreffen. De waardering en het enthousiasme van de klanten is wat ons vak extra mooi maakt.

Maikel

Na mijn opleiding van 3  jaar en meerdere jaren werkervaring op te doen bij andere bedrijven ben ik uiteindelijk begonnen met werken bij van der Asdonk. Inmiddels ben ik 8 jaar in dienst.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van tuinen evenals het onderhouden hiervan. Het begint bij een tuinontwerp en vervolgens is het mijn taak om dit dan met mijn collega’s te realiseren. Uiteraard is het einddoel om een goed project af te leveren zodat de klant en ook wij als werknemer er enthousiast over zijn.

Wat het werk met name mooi maakt is de afwisseling van werkzaamheden en de vele wisselende projecten die ik mag maken en/of onderhouden. Aangezien tuinontwerpen mee veranderen met de tijd blijft het altijd vernieuwend en verfrissend.

Ton

Mijn naam is Ton.

Heb hoveniersopleiding gevolgd en ben 25 jaar werkzaam in onderhoud van tuinen en nu 2 jaar werkzaam bij van der Asdonk, waar ik zeer tevreden ben.

Het is mijn passie om alles wat groeit en bloeit optimaal te verzorgen en dat de klant zeer tevreden is, want kwaliteit staat voorop.

Henk

Ik ben vanaf 2006 werkzaam bij van der Asdonk Hoveniers.

Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn vak heb mogen maken. Ben begonnen als medewerker aanleg en heb mij op mogen werken naar voorman aanleg. Ik ben allround maar houd mij hoofdzakelijk bezig met de aanleg van nieuwe tuinen en projecten.

Mijn passie voor dit vak is om het aanleggen en renoveren van tuinen, het aanleggen van sierbestrating en terrassen maar ook met planten van gewassen, struiken en bomen. Dus van ieder project een prachtig eind resultaat te maken.

Priscilla

Ik heb de opleiding voor tuinarchitect gevolgd en succesvol afgerond, ik vind het fijn om creatief bezig te zijn en mensen enthousiast te maken met een ontwerp.

Het persoonlijk contact met de klant vind ik erg belangrijk, goed overleggen met de klanten brengt het beste resultaat op.

Maar ook ben ik buiten aan de slag om veel kennis op te doen van plantensoorten en het onderhoud ervan.
Zo zie je ook weer verschillende tuinen waar ik inspiratie vandaan kan halen.

Het is fijn om ervaren collega’s te hebben die mij goed begeleiden.
De combi binnen op kantoor werken en buiten in de frissen lucht vind ik daarom ideaal.

Rick

Mijn naam is Rick.

Ik ben een enthousiaste leergierige werknemer.
Ik heb al een aantal jaren ervaring in dit vak en doe dit met veel plezier.
Mijn taken zijn variabel van aanleg tot onderhoud, gladheidsbestrijding, het snoeien van bomen en het verrichten van grondwerkzaamheden.
Dat houdt het werk van een hovenier zo leuk.

Ik ben werkzaam geweest in diverse landen zoals België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. 

Heeft u een vraag?

Laat het ons gerust weten! Wij staan u graag te woord!