Johan

Johan was vroeger al te vinden in het groen en heeft van zijn passie zijn vak gemaakt. Op 1 mei 1998 richtte hij ons bedrijf Van der Asdonk Hoveniers op. Wat begonnen is als een bescheiden bedrijf met 2 medewerkers is uitgegroeid tot ons allround hoveniersbedrijf met een enthousiast team van professionals.

Johan is altijd bezig met zijn vak en met zijn gedreven- en servicegerichtheid een echte ‘plantenman’. Johan wordt graag positief uitgedaagd om van niets, iets moois te maken. Hij wil mensen verrassen met zijn creativiteit en een tuin maken die leeft, groen en duurzaam is en waarin mensen zichzelf herkennen en thuis voelen.

Joost

Met zijn jarenlange ervaring in het hoveniersvak en als werkvoorbereider weet Joost de praktijk feilloos te vertalen naar het organisatorische en strategische deel van zijn bedrijf. Leergierig en ambitieus als hij is, creëert hij structuur en brengt hij ideeën tot leven.

Betrokken en flexibel neemt hij verantwoordelijkheid en zet door. Onder zijn leiding is Joost de inspirator om samen met zijn team het bedrijf verder te ontwikkelen. Verrassen en verwachtingen overtreffen maakt hem enthousiast en zijn vak extra mooi.

Professionaliteit en kwaliteit dat is waar Joost voor staat!

Priscilla

Voor de mooiste tuinontwerpen bent u bij Priscilla aan het juiste adres!

Zij is ons creatieve brein en weet met haar kennis en ervaring ieders tuinwensen te vertalen naar de meest stijlvolle, eigentijdse en unieke ontwerpen.

Door haar persoonlijke betrokkenheid vanaf de eerste kennismaking, goed te luisteren naar uw wensen en samen met u te overleggen ontstaan de mooiste creaties.

Priscilla overtreft graag ieders verwachting met ontwerpen die eruit springen.

Geef haar de creatieve ruimte en ze weet iedereen keer op keer weer te verrassen.

Henk

Al ruim 17 jaar een echte vakman en aanpakker binnen ons team. Henk heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt en weet met zijn jarenlange ervaring en sympathieke manier van communiceren iedereen wegwijs te maken in het groen. Hij denkt samen met collega’s en klanten actief mee in het werk. Henk is voor zowel hoveniers als niet-hoveniers een echte (leer)meester in zijn vak. Zijn passie is het aanleggen en renoveren van tuinen. Maar ook van onderhoud gaat zijn hart sneller kloppen.

Ieder project wordt met enthousiasme opgepakt en met oog voor detail en een nette afwerking verzorgd.

Ton

Met ruim 25 jaar ervaring in het groen is Ton al jaren een uiterst vakbekwame hovenier binnen ons team. Hij is voornamelijk werkzaam in het onderhoud van tuinen.

Ton is de rust zelve en wij noemen hem ook wel eens ‘onze wandelende tuinplantenencyclopedie’, geen vraag is hem te gek of hij weet het antwoord!

Het is zijn passie om alles wat groeit en bloeit optimaal te verzorgen en in goede conditie te houden. Kwaliteit en een tevreden klant staan bij Ton op de 1e plaats. 

Maarten

Hovenier en beplantingsspecialist in hart en nieren! Maarten verzorgt zowel het onderhoud van tuinen, de werkvoorbereiding als de beplantingsplannen. Zijn passie is om voor iedere tuin weer nieuwe beplantingscombinaties te bedenken die ook nog eens een positief effect hebben op de biodiversiteit.

Geef Maarten de ruimte en hij weet met zijn enthousiasme, af en toe tikkeltje eigenwijze karakter en out of the box denken, iedereen te verrassen met zijn meest creatieve en originele creaties.

Marien

In 2021 is Marien ons team komen versterken. Dat blijkt een goede match! Vriendelijk, serieus en resultaatgericht weet hij ieder project netjes af te werken. Marien houdt zich voornamelijk bezig met het aanleggen en renoveren van tuinen.

Leergierig als hij is vindt hij het super om met exclusieve materialen te mogen werken en elke dag grenzen te verleggen en te leren. Het hele traject, van begin tot het eind, is bij Marien in goede handen. Samen met collega’s gaat hij voor een prachtig eindresultaat.

George

Van George kun je niet alleen een goede voorbereiding verwachten, hij voert zijn werkzaamheden ook vakkundig en tot in de puntjes uit. George is een hovenier met een grote behoefte om te leren. Nieuwsgierig en leergiering gaat hij geen uitdaging uit de weg. Naast zijn drukke werkzaamheden heeft hij zijn praktijkgerichte groenopleiding afgerond met een resultaat om trots op te zijn. Behalve een enthousiaste hovenier is George ook nog eens een fantastische kok. Als dat geen creatieve combi is!

Claudia

Claudia draagt sinds 2021 zorg voor de backoffice taken binnen ons bedrijf. Van administratie, communicatie tot advies bij nieuwe ontwikkelingen, ze denkt graag met ons mee en geen vraag is haar teveel. Maar ook de vakgerichte groentrainingen hebben haar interesse. Daarnaast maakt ze graag een gezellig praatje met iedereen.

Grote kans dat u op een of andere wijze al eens contact met haar hebt gehad. De maan- en woensdagen zijn haar vaste werkdagen op kantoor.

Tygo

Tygo is de jongste telg van ons team en is bij ons begonnen als stagiair, doorgegroeid naar oproepkracht en ondertussen in vaste dienst. Betrokken, betrouwbaar en met oog voor detail combineert hij zijn werkzaamheden met praktijkgerichte opleidingen.

In 2022 heeft Tygo meegedaan aan ‘Skills Heroes’. Tijdens deze uitdagende vakwedstrijd heeft hij zijn kennis, creativiteit en enthousiasme als vakman laten zien. Tygo heeft een geweldige prestatie neergezet door als 2e te eindigen in de kwalificatieronde! Als dat geen klasse is!

Heeft u een vraag?

Laat het ons gerust weten! Wij staan u graag te woord!