Ontdek uw tuinontwerp in 2D en 3D en laat ons u begeleiden naar uw droomtuin.

Als experts in het creëren van unieke en doordachte tuinontwerpen, brengen wij uw verbeelding tot leven. Wij geloven in maatwerk en het vinden van de perfecte balans tussen uw persoonlijke wensen en de omgeving. Het resultaat? Een weelderige en harmonieuze tuin die het hele jaar perfectie uitstraalt.

Ontdek nu onze unieke tuinontwerpen in zowel 2D als adembenemende 3D visualisaties die bijna levensecht zijn.

Neem een kijkje in ons indrukwekkende ontwerpportfolio en ervaar zelf de toegevoegde waarde van levendige 3D ontwerpen.

Wij zien elke opdracht als een kans om te inspireren en uw verwachtingen te overtreffen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verrassen door de unieke sfeer die wij voor u kunnen creëren. Uw droomtuin wacht op u!

Kleine tuinen

Middelgrote tuinen

Grote tuinen

Bebouwing

Onze werkwijze

  • Kennismakingsgesprek

    Een ontwerp begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u in de tuin. Want iedere locatie is uniek en verdient professionele aandacht. Zonder de locatie te hebben gezien, kunnen we geen goed ontwerp maken. In de gesprekken luisteren wij naar uw wensen, geven wij u advies en krijgt u informatie over thema’s als ‘waterinfiltratie’ en ‘de levende tuin’.

  • Het ontwerp

    Vooraf bespreken we de ontwerpkosten van uw tuin. Wij willen u namelijk graag alleen verrassen met het resultaat. Het uitgewerkte ontwerp krijgt u te zien bij ons op het kantoor in Meijel. Hier hebben wij voorbeelden van materialen, planten en dergelijke zodat u zich een beter beeld kunt vormen van het materiaalgebruik in uw tuin. 

  • Aan de slag

    Na uw goedkeuring van het plan, volgt een offerte en een plan van aanpak. Zijn er vragen of wilt u meer weten over Hoveniersbedrijf Van der Asdonk? Neem gerust contact met ons op. Bel 077 466 23 22 of stuur een e-mail naar info@vanderasdonk.nl. Uw tuin is ook onze passie.

Overige diensten:

Tuinaanleg

Van A tot Z

Van A tot Z

Onze ervaren medewerkers leveren met passie, deskundigheid, de benodigde machines en materialen, uw kwalitatief hoogwaardige tuin op.

null

Tuinrenovatie

Geef uw tuin een nieuw leven

Geef uw tuin een nieuw leven

Wij komen vrijblijvend uw tuin bekijken. Tijdens dit bezoek bespreken we uw ideeën. Vervolgens krijgt u van ons een plan van aanpak en een offerte.

null

Tuinonderhoud

Mooie tuinen verdienen goed onderhoud

Zorgeloos genieten van uw tuin

Nooit meer onkruid wieden, sierheesters snoeien of uw gazon bemesten. Geef uw tuinonderhoud gedeeltelijk of volledig uit handen aan Van der Asdonk Hoveniers.

Heeft u een vraag?

Laat het ons gerust weten! Wij staan u graag te woord!